×

FORGOT YOUR DETAILS?

Leven in een Levendig Lichaam - Vakantiesessies Bio-Energetica

Vakantiesessies

Download flyer HR_Drieluik_Bio-energetica – vakantie2016

Tijdens de vakantiemaanden juli en augustus, maar ook nog een paar keer in de maand september geven wij aan het IBI losse sessies bio-energetisch lichaamswerk – de zgn. vakantiesessies.

Data: 

Donderdag 14 juli 2016 van 20u tot 22u

Donderdag 28 juli 2016 van 20 tot 22u

Donderdag 11 augustus 2016 van 20 tot 22u

Donderdag 25 augustus 2016 van 20 tot 22u

Dinsdag 6 september 2016 van 20 tot 22u

Dinsdag 20 september 206 van 20 tot 22u

 De sessies kunnen los gevolgd worden. Je betaalt per keer 20 euro op de avond zelf. 

Bekijk hier de data van de nieuwe reeksen starten die ieder trimester van start gaan.

Voor wie?

Deze vakantiesessies staan open voor mensen die wensen kennis te maken met onze manier van werken in de bio-energetica groepen. De sessies staan open voor iedereen. 

 

Wat?

Bio-energetica is een methode die het lichaam als uitgangspunt neemt voor een ontdekkingsreis naar jezelf. Door ons lichaam bewust te ervaren krijgen we contact met chronische spanningen in ons lichaam. Als gevolg van psychische, emotionele spanningen en conflicten hebben we deze van kindsbeen af opgebouwd. Sommige van deze spanningen gaan zich chronisch vastzetten op specifieke plaatsen zoals bv. de nek of de onderrug. Deze gespannen lichaamsplekken belemmeren een vlotte expressieve beweeglijkheid; veroorzaken een negatief lichaamsgevoel en verstoren de vrije energiestroom in ons lichaam. Dit alles heeft een negatieve invloed op onze stemming, vitaliteit, zelfvertrouwen, werk- en levenslust. Door ons te bevrijden van stereotiepe patronen die verankerd liggen in ons lichaam, gaat onze energie beter stromen en voelen we ons levendiger. We leren dat pijn spanning is en dat overgave aan de pijn de sleutel is om die spanning te bevrijden en de zin ervan te aanvaarden. Daardoor worden we weer levend, vol van vibrerende lichaamssensaties. We laten de energie weer vrij stromen naar alle lichaamsdelen, zodat we adequater, expressiever, vrijer leven en bewegen.

Mensen die bio-energetisch lichaamswerk in hun leven geïntegreerd hebben, geven te kennen dat dit een positief effect heeft op hun vitaliteit, stemming, energieniveau en dat ze meer kunnen genieten in hun diverse levenssituaties.

Begeleiding: 

Het IBI bio-energetica team: Evy Van Wesemael, Kim Verhoeven, Jorine Van Dorpe, Sandra Dierick en Dirk Marivoet

Contacteer ons voor vragen en informatie.

TOP